Norma BS EN ISO 5764:2009 31.7.2009 náhľad

BS EN ISO 5764:2009

Milk. Determination of freezing point. Thermistor cryoscope method (Reference method).

Automaticky preložený názov:

Milk. Stanovenie bodu mrazu. Metóda Termistor Kryoskop (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 31.7.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena238.40 bez DPH
238.40

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 5764:2009
Dátum vydania normy: 31.7.2009
Kód tovaru: NS-105140
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy BS EN ISO 5764:2009 :

ISBN: 978 0 580 56764 3 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.