Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk. Determination of freezing point. Thermistor cryoscope method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Milk. Stanovenie bodu mrazu. Metóda Termistor Kryoskop (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 31.7.2009
Označenie normy: BS EN ISO 5764:2009
Dátum vydania normy: 31.7.2009
Kód tovaru: NS-105140
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 56764 3 Status: Confirmed
19.7.1968
NEPLATNÁ
31.8.2010
14.1.2005
14.1.2005
29.6.2007
31.5.2007
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.