Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou extensograph
NORMA vydaná dňa 28.2.2015
Označenie normy: BS EN ISO 5530-2:2015
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 28.2.2015
Kód tovaru: NS-105112
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.