NEPLATNÁ BS EN ISO 5530-2:2015 28.2.2015 náhľad

BS EN ISO 5530-2:2015

Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou extensograph



NORMA vydaná dňa 28.2.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena246.70 bez DPH
246.70

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 5530-2:2015
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 28.2.2015
Kód tovaru: NS-105112
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.