Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie absorpcie vody a reologických vlastností pomocou farinografu
NORMA vydaná dňa 31.12.2014
Označenie normy: BS EN ISO 5530-1:2014
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.12.2014
Kód tovaru: NS-105111
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.