Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain. Horizontal method for the enumeration of microorganisms. Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológie potravinového reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu mikroorganizmov. Počet kolónií pri 30 ° C pomocou techniky naliate platne
NORMA vydaná dňa 31.10.2013
Označenie normy: BS EN ISO 4833-1:2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.10.2013
Kód tovaru: NS-104966
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.