Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter. Determination of water, solids-not-fat and fat contents on the same test portion (reference method).
Automaticky preložený názov:
Maslo. Stanovenie vody , sušiny bez tuku a tuku obsah na rovnakom skúšobnej vzorky ( referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 15.9.1995
Označenie normy: BS EN ISO 3727:1995
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.9.1995
Kód tovaru: NS-104606
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-10-31 (Počet položiek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.