Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
Automaticky preložený názov:
Obilniny a výrobky z obilnín. Pšenica obyčajná (Triticum aestivum L.). Stanovenie alveograph vlastností cesta pri konštantnej hydratácii z obchodných alebo skúšobné múky a skúšobnú metodiku frézovanie
NORMA vydaná dňa 31.7.2008
Označenie normy: BS EN ISO 27971:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.7.2008
Kód tovaru: NS-104261
Počet strán: 62
Približná hmotnosť: 186 g (0.41 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-06-13 (Počet položiek: 2 326 705)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.