Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.
NORMA vydaná dňa 4.11.2025
Označenie normy: BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025
Dátum vydania normy: 4.11.2025
Kód tovaru: NS-1246795
Počet strán: 98
Približná hmotnosť: 325 g (0.72 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 539 30933 1 Status: Definitive
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-11-09 (Počet položiek: 2 243 571)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.