Norma BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025 4.11.2025 náhľad

BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025

Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.



NORMA vydaná dňa 4.11.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena363.30 bez DPH
363.30

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025
Dátum vydania normy: 4.11.2025
Kód tovaru: NS-1246795
Počet strán: 98
Približná hmotnosť: 325 g (0.72 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025 :

ISBN: 978 0 539 30933 1 Status: Definitive

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.