Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.
NORMA vydaná dňa 17.3.2021
Dostupnosť | Vypredané |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: BS EN ISO 16140-3:2021
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 17.3.2021
Kód tovaru: NS-1020228
Počet strán: 88
Približná hmotnosť: 295 g (0.65 libier)
Krajina: Britská technická norma
*) Pri tovare, ktorý nie je na sklade a musí sa objednávať u vydavateľa sa budú počítať aj skutočné náklady na dopravné a balné. Ich výšku Vám oznámime na základe vášho odkazu na e-mail info@normservis.sk, resp. na telefónnom čísle + 420 566 621 759.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-22 (Počet položiek: 2 213 186)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.