Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain. Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. Detection method. Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp, the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media.
NORMA vydaná dňa 20.2.2023
Označenie normy: BS EN ISO 10272-1:2017+A1:2023
Dátum vydania normy: 20.2.2023
Kód tovaru: NS-1135257
Počet strán: 56
Približná hmotnosť: 168 g (0.37 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 539 03550 6 Status: Definitive
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-01 (Počet položiek: 2 341 429)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.