Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing cellulose by ESR spectroscopy.
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Detekcia ožiarených potravín, ktoré obsahujú celulózy ESR spektroskopie
NORMA vydaná dňa 15.10.2000
Označenie normy: BS EN 1787:2000
Dátum vydania normy: 15.10.2000
Kód tovaru: NS-88365
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 34589 0 Status: Under Review Replaced by: Under Review
NEPLATNÁ
31.1.2009
30.11.2008
30.6.2009
NEPLATNÁ
31.12.2008
31.1.2010
31.1.2010
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.