Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs. HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection.
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie ochratoxínu A v ríbezle, hrozienka, hrozienkami, zmiešané sušeného ovocia a sušených fíg. Metóda HPLC s imunoafinitně kolóne sanácie a fluorescenčnou detekciou
NORMA vydaná dňa 28.2.2010
Označenie normy: BS EN 15829:2010
Dátum vydania normy: 28.2.2010
Kód tovaru: NS-87424
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Ovoce a výrobky z ovoce
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
ISBN: 978 0 580 63017 0 Status: Confirmed
1.9.1993
NEPLATNÁ
1.4.1970
NEPLATNÁ
1.6.1971
1.5.1991
NEPLATNÁ
1.6.1971
NEPLATNÁ
1.2.1972
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.