Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, peanuts, pistachios, figs, and paprika powder. High performance liquid chromatographic method with post-column derivatisation and immunoaffinity column cleanup.
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie aflatoxínu B1 a súčet aflatoxínu B1, B2, G1 a G2 v lieskové oriešky, arašidy, pistácie, figy a paprikou prášku. Vysoko výkonná kvapalina metóda chromatografie s post-derivatizačná a imunoafinitním stĺpce CLEA
NORMA vydaná dňa 31.1.2008
Označenie normy: BS EN 14123:2007
Dátum vydania normy: 31.1.2008
Kód tovaru: NS-85320
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 58514 2 Status: Confirmed
30.4.2009
30.6.2014
31.5.2014
15.5.2000
15.8.2000
15.8.2000
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.