Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of lead, cadmium, zinc, copper and iron by atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion.
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie stopových prvkov. Stanovenie olova, kadmia, zinku, medi a železa atómovou absorpčnou spektrometriou (AAS) po mikrovlnnom rozklade
NORMA vydaná dňa 24.4.2003
Označenie normy: BS EN 14084:2003
Dátum vydania normy: 24.4.2003
Kód tovaru: NS-85266
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 41656 9 Status: Confirmed
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.