Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion.
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie stopových prvkov. Stanovenie ortuti studenej pary atómovej absorpčnej spektrometrie (CVAAS) po tlakovom rozklade
NORMA vydaná dňa 10.9.2002
Označenie normy: BS EN 13806:2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.9.2002
Kód tovaru: NS-84802
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-09-01 (Počet položiek: 2 213 834)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.