Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Method for enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content of fruit and vegetable juices. NADH spectrometric method.
Automaticky preložený názov:
Metóda enzymatické stanovenie kyseliny L-jablčnej (L-malátu) obsahom ovocných a zeleninových štiav. NADH spectrometric metóda
NORMA vydaná dňa 15.1.1995
Označenie normy: BS EN 1138:1995
Dátum vydania normy: 15.1.1995
Kód tovaru: NS-81033
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Enzymatic method. Status: Definitive
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.2.1998
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-05 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.