Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for chemical analysis of cheese. Determination of fat content (reference method).
Automaticky preložený názov:
Metódy chemickej analýzy syra. Stanovenie obsahu tuku ( referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 28.4.1989
Označenie normy: BS 770-3:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 28.4.1989
Kód tovaru: NS-77391
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-21 (Počet položiek: 2 209 128)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.