Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Guide to design of test rooms for sensory analysis of food.
Automaticky preložený názov:
Sprievodca navrhnúť skúšobných miestností pre senzorickej analýzy potravín
NORMA vydaná dňa 29.9.1989
Označenie normy: BS 7183:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 29.9.1989
Kód tovaru: NS-76311
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.