Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determination of fat content of milk and milk products (Gerber method). Methods.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie obsahu tuku mlieka a mliečnych výrobkov ( metóda Gerber ). metódy
NORMA vydaná dňa 31.7.1989
Označenie normy: BS 696-2:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.7.1989
Kód tovaru: NS-75752
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-07-28 (Počet položiek: 2 209 911)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.