Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determination the percentage of fat milk and milk products by the gerber method. Methods.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie percenta tuku mlieka a mliečnych výrobkov metódou Gerber. metódy
NORMA vydaná dňa 31.8.1936
Označenie normy: BS 696-2:1936
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.8.1936
Kód tovaru: NS-75749
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-26 (Počet položiek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.