NEPLATNÁ BS 696-2:1936 31.8.1936 náhľad

BS 696-2:1936

Determination the percentage of fat milk and milk products by the gerber method. Methods.

Automaticky preložený názov:

Stanovenie percenta tuku mlieka a mliečnych výrobkov metódou Gerber. metódy



NORMA vydaná dňa 31.8.1936


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena240.00 bez DPH
240.00

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 696-2:1936
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.8.1936
Kód tovaru: NS-75749
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.