Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determining the percentage of fat in milk amd milk products by the gerber method..
NORMA vydaná dňa 1.7.1947
Označenie normy: BS 696.1:1936
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1947
Kód tovaru: NS-958893
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-25 (Počet položiek: 2 205 871)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.