Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of melting point (slip point).
Automaticky preložený názov:
Metódy analýzy tukov a mastné oleje. Fyzikálne metódy. Stanovenie bodu topenia ( sklzu bod)
NORMA vydaná dňa 29.10.1976
Označenie normy: BS 684-1.3:1976
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 29.10.1976
Kód tovaru: NS-75284
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-10 (Počet položiek: 2 198 913)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.