Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sampling of coffee and coffee products. Method for preparation of samples of green coffee for use in sensory analysis.
Automaticky preložený názov:
Odber vzoriek z kávy a kávových výrobkov. Spôsob prípravy vzoriek zelenej kávy pre použitie v senzorickej analýzy
NORMA vydaná dňa 29.11.1991
Označenie normy: BS 6379-4:1991
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 29.11.1991
Kód tovaru: NS-74175
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-12 (Počet položiek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.