Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for sensory analysis of food. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours.
Automaticky preložený názov:
Metódy senzorickej analýzy potravín. Začatie a školenie hodnotiteľov v detekcie a rozpoznávania pachov
NORMA vydaná dňa 15.6.1992
Označenie normy: BS 5929-9:1992
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.6.1992
Kód tovaru: NS-72477
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-07-09 (Počet položiek: 2 207 504)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.