NEPLATNÁ BS 5929-7:1992 31.1.1992 náhľad

BS 5929-7:1992

Methods for sensory analysis of food. Investigating sensitivity of taste.

Automaticky preložený názov:

Metódy senzorickej analýzy potravín. Vyšetrovanie citlivosti chuti



NORMA vydaná dňa 31.1.1992


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena147.30 bez DPH
147.30

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 5929-7:1992
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.1.1992
Kód tovaru: NS-72475
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.