Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for sensory analysis of food. Paired comparison test.
Automaticky preložený názov:
Metódy senzorickej analýzy potravín. Spárované Porovnávací test
NORMA vydaná dňa 31.12.1982
Označenie normy: BS 5929-2:1982
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.12.1982
Kód tovaru: NS-72470
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-31 (Počet položiek: 2 909 934)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.