Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Safety of electrical commercial catering equipment. Specification for deep fat fryers.
Automaticky preložený názov:
Bezpečnosť elektrických komerčných stravovacích zariadení. Špecifikácie pre ponorné smažící
NORMA vydaná dňa 31.1.1984
Označenie normy: BS 5784-2:1984
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.1.1984
Kód tovaru: NS-72119
Počet strán: 70
Približná hmotnosť: 210 g (0.46 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.