Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: determination of loss in mass at 105°C.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Zelená káva : Stanovenie straty hmotnosti pri 105 $ 0DC
NORMA vydaná dňa 31.5.1984
Označenie normy: BS 5752-7:1984
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.5.1984
Kód tovaru: NS-71929
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-25 (Počet položiek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.