Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee. Determination of moisture content (basic reference method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Zelená káva. Stanovenie obsahu vlhkosti ( základná referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 31.10.1979
Označenie normy: BS 5752-1:1979
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.10.1979
Kód tovaru: NS-71914
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-25 (Počet položiek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.