Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for sampling meat and meat products. Preparation of test samples for microbiological examination.
Automaticky preložený názov:
Metódy pre odber vzoriek mäsa a mäsových výrobkov. Príprava skúšobných vzoriek na mikrobiologické vyšetrenie
NORMA vydaná dňa 30.6.1989
Označenie normy: BS 5348-2:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.6.1989
Kód tovaru: NS-70277
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-09-22 (Počet položiek: 2 235 431)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.