Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Analysis of butter. Method for determination of fat acidity and free fatty acids in the fat of butter and milk fat products (reference method).
Automaticky preložený názov:
Analýza masla. Metóda pre stanovenie tuku kyslosti a voľných mastných kyselín v tuku masla a mliečneho tuku výrobkov ( referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 15.12.1992
Označenie normy: BS 5086-6:1992
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.12.1992
Kód tovaru: NS-69525
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2025-07-21 (Počet položiek: 2 209 006)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.