Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of moisture content (reference method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie obsahu vlhkosti (referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 15.4.1997
Označenie normy: BS 4401-3:1997
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.4.1997
Kód tovaru: NS-67530
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2024-05-02 (Počet položiek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.