Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological examination for dairy purposes. Ancillary methods. Methylene blue reduction test for cream and ice cream.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologické vyšetrenie na účely mliečnych výrobkov. Pomocné metódy. Skúška metylénovou modrou zníženie pre šľahačkou a zmrzlinou
NORMA vydaná dňa 31.10.1989
Označenie normy: BS 4285-5.2:1989
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.10.1989
Kód tovaru: NS-67162
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2024-05-19 (Počet položiek: 2 902 277)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.