Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Specification for electrically-heated catering equipment. Bulk liquid heaters.
Automaticky preložený názov:
Špecifikácie pre elektricky vyhrievaného zariadenia stravovania. Hromadné ohrievače tekuté
NORMA vydaná dňa 28.11.1969
Označenie normy: BS 4167-6:1969
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 28.11.1969
Kód tovaru: NS-66773
Počet strán: 45
Približná hmotnosť: 135 g (0.30 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-03 (Počet položiek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.