Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Specification for electrically-heated catering equipment. Bains-marie.
Automaticky preložený názov:
Špecifikácie pre elektricky vyhrievaného zariadenia stravovania. Bains - marie
NORMA vydaná dňa 31.3.1971
Označenie normy: BS 4167-12:1971
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.3.1971
Kód tovaru: NS-66769
Počet strán: 44
Približná hmotnosť: 132 g (0.29 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Posledná aktualizácia: 2024-05-05 (Počet položiek: 2 897 047)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.