Norma BS 1743-6.1:1983 29.4.1983 náhľad

BS 1743-6.1:1983

Methods for analysis of dried milk and dried milk products. Assessment of the heat class of dried milk. Heat number method (reference method).

Automaticky preložený názov:

Metódy pre analýzu sušeného mlieka a sušených mliečnych výrobkov. Posúdenie triedy tepelnej sušeného mlieka. Metóda číslo Heat (referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 29.4.1983


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena145.60 bez DPH
145.60

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 1743-6.1:1983
Dátum vydania normy: 29.4.1983
Kód tovaru: NS-60332
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy BS 1743-6.1:1983 :

Applies to dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk manufactured by the spray process, and to all types of instant dried milk. Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.