Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for analysis of dried milk and dried milk products. Assessment of the heat class of dried milk. Heat number method (reference method).
Automaticky preložený názov:
Metódy pre analýzu sušeného mlieka a sušených mliečnych výrobkov. Posúdenie triedy tepelnej sušeného mlieka. Metóda číslo Heat (referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 29.4.1983
Označenie normy: BS 1743-6.1:1983
Dátum vydania normy: 29.4.1983
Kód tovaru: NS-60332
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Applies to dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk manufactured by the spray process, and to all types of instant dried milk. Status: Confirmed
28.9.1990
28.9.1990
30.9.1990
31.7.1989
31.7.1989
29.2.1988
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.