Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for analysis of dried milk and dried milk products. Determination of the dispersibility and the wetting time of instant dried milk.
Automaticky preložený názov:
Metódy pre analýzu sušeného mlieka a sušených mliečnych výrobkov. Stanovenie disperzibility a zmáčanie čas instantné sušené mlieko
NORMA vydaná dňa 30.9.1980
Označenie normy: BS 1743-4:1980
Dátum vydania normy: 30.9.1980
Kód tovaru: NS-60330
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Methods applicable to instant dried skimmed milk made by straight through or re-wet process, also to instant dried partly skimmed milk and instant dried whole milk wetting time method for routine use. Advice on interpretation of dispersibility results. Status: Confirmed
14.1.2005
14.1.2005
29.6.2007
31.5.2007
31.10.2009
NEPLATNÁ
30.9.2008
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-23 (Počet položiek: 2 631 466)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.