Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for chemical analysis of liquid milk and cream. General introduction including preparation of samples.
Automaticky preložený názov:
Metódy chemickej analýzy tekutého mlieka a smotany. Všeobecný úvod vrátane prípravy vzoriek
NORMA vydaná dňa 30.6.1987
Označenie normy: BS 1741-1:1987
Dátum vydania normy: 30.6.1987
Kód tovaru: NS-60291
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 15960 4 Status: Confirmed
31.8.1981
31.1.2011
31.1.2011
31.1.2009
31.12.1959
15.11.1962
Posledná aktualizácia: 2024-06-28 (Počet položiek: 2 329 176)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.