Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Test Method for Determining Protein Efficiency Ratio for Meat and Meat Products (Withdrawn 1991)
Automaticky preložený názov:
Skúšobná metóda na stanovenie proteínový pomer účinnosť pre mäso a mäsové výrobky ( Withdrawn 1991 )
Označenie normy: ASTM F829-83
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-56569
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-17 (Počet položiek: 2 234 360)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.