Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Test Methods for Fat in Meat and Meat Products by the Foss-Let Fat Analyzer Techniques (Withdrawn 1995)
Automaticky preložený názov:
Skúšobné metódy pre tuk v mäse a mäsových výrobkoch technikami Foss - Let Fat Analyzer ( Withdrawn 1995 )
Označenie normy: ASTM F464-76(1990)
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-55386
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Posledná aktualizácia: 2024-10-31 (Počet položiek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.