Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Test Method for Fat in Meat and Meat Products by Ether Extraction (Withdrawn 1995)
Automaticky preložený názov:
Skúšobná metóda pre tuk v mäse a mäsových výrobkoch extrakciou éterom ( Withdrawn 1995 )
Označenie normy: ASTM F463-76(1990)
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-55385
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-10-31 (Počet položiek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.