Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Practice for Evaluating and Classifying Methods for the Analysis of Fat in Meat and Meat Products (Withdrawn 1995)
Automaticky preložený názov:
Prax pre hodnotenie a klasifikáciu metód pre analýzu tuku v mäse a mäsových výrobkoch ( Withdrawn 1995 )
Označenie normy: ASTM F426-81(1990)
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-55240
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Posledná aktualizácia: 2025-11-16 (Počet položiek: 2 243 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.