Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Practice for Evaluating and Classifying Methods for the Analysis of Fat in Meat and Meat Products (Withdrawn 1995)
Automaticky preložený názov:
Prax pre hodnotenie a klasifikáciu metód pre analýzu tuku v mäse a mäsových výrobkoch ( Withdrawn 1995 )
Označenie normy: ASTM F426-81(1990)
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-55240
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.