ASTM F2925-11

Standard Specification for Tenderness Marketing Claims Associated with Meat Cuts Derived from Beef

Automaticky preložený názov:

Štandardné špecifikácie pre Tenderness marketingových tvrdení spojených s kúskami mäsa Pochádzal z hovädzej



NORMA vydaná dňa 1.9.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena61.10 bez DPH
61.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F2925-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2011
Kód tovaru: NS-54745
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ASTM F2925-11 :

Keywords:
beef, longissimus, marketing claim, shear force, slice shear force, tenderness, Warner-Bratzler shear force, ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.