Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Specification for Underfired Broilers
Automaticky preložený názov:
Štandard Specification pre Underfired brojlery
NORMA vydaná dňa 1.5.2010
Označenie normy: ASTM F2835-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2010
Kód tovaru: NS-54606
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
broil, broiler, char broiler, char-broiler, cooking appliance, counter top mounted, drop-in type, food service equipment, grill, stand mounted, underfired broiler, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||
1.1 This specification covers underfired broilers which utilize gas or electrical heat sources for cooking food in commercial and institutional food service establishments. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. The values given in parentheses are mathematical conversions to SI units that are provided for information only and are not considered standard. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||
|
Historická
1.6.2013
Historická
1.4.2014
Historická
1.10.2011
Historická
1.6.2014
Historická
1.6.2011
Historická
1.10.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-02 (Počet položiek: 2 198 171)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.