ASTM F2687-13

Standard Practice for Life Cycle Cost Analysis of Commercial Food Service Equipment

Automaticky preložený názov:

Štandardné praktiky pre analýzy životného cyklu Náklady na Commercial Food Service Equipment



NORMA vydaná dňa 1.6.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena78.00 bez DPH
78.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F2687-13
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2013
Kód tovaru: NS-54377
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Kuchyňská zařízení obecně

Anotácia textu normy ASTM F2687-13 :

Keywords:

commercial food service equipment, equipment life, life cycle cost analysis, net present value, operating cost, ICS Number Code 97.040.01 (Kitchen equipment in general)

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.