Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Test Method for Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Devices
Automaticky preložený názov:
Štandardná skúšobná metóda pre živočíšnu výrobu , mäsom a hydinový hodnotiacich zariadení
NORMA vydaná dňa 1.10.2007
Označenie normy: ASTM F2343-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2007
Kód tovaru: NS-53618
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
evaluation devices, livestock, meat, poultry, reference material, ICS Number Code 67.120.01 (Animal produce in general)
Significance and Use | ||||
Characteristics of livestock, meat, and poultry can be used to determine value. Devices have been and are currently under development to evaluate these characteristics. The use of this test method will assist manufacturers, users, and regulating authorities to refer to uniform test methods to determine if the devices are accurate. |
||||
1. Scope | ||||
1.1 This test method covers test methods used to determine the accuracy of electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry. 1.2 The values stated in SI units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||
2. Referenced Documents | ||||
|
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-18 (Počet položiek: 2 350 413)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.