Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Test Method for Performance of Pressure and Kettle Fryers
Automaticky preložený názov:
Štandardná skúšobná metóda pre výkon tlaku a Kettle Fritézy
NORMA vydaná dňa 10.4.1999
Označenie normy: ASTM F1964-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.4.1999
Kód tovaru: NS-52261
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
efficiency, energy, kettle fryer, performance, pressure fryer, production capacity, throughput, ICS Number Code 91.040.20 (Buildings for commerce and industry)
1. Scope | ||||||
1.1 This test method evaluates the energy consumption and cooking performance of pressure and kettle fryers. The food service operator can use this evaluation to select a fryer and understand its energy efficiency and production capacity. 1.2 This test method is applicable to floor model natural gas and electric units with a 25 to 70-lb oil capacity. 1.3 The fryer can be evaluated with respect to the following:1.3.1 Energy input rate (10.2), 1.3.2 Preheat energy and time (10.4), 1.3.3 Idle energy rate (10.5), 1.3.4 Pilot energy rate (10.6, if applicable), 1.3.5 Cooking energy rate and efficiency (10.9), and 1.3.6 Production capacity (10.9). 1.4 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. The SI units given in parentheses are for information only. 1.5 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||
2. Referenced Documents | ||||||
|
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-04 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.