ASTM F1885-98

Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky preložený názov:

Štandardné Príručka pre ožarovanie sušených korenín , bylín a zeleniny Korenie na kontrolu patogénov a iné mikroorganizmy



NORMA vydaná dňa 10.5.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.80 bez DPH
70.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F1885-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.5.1998
Kód tovaru: NS-51954
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM F1885-98 :

Keywords:

bacteria, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts, ICS Number Code 67.020 (Processes in the food industry), 67.220.10 (Spices and condiments)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.