ASTM F1519-98

Standard Test Method for Qualitative Analysis of Volatile Extractables in Microwave Susceptors Used to Heat Food Products

Automaticky preložený názov:

Štandardné testovacie metódy pre kvalitatívnu analýzu prchavých extrahovateľnej v mikrovlnnej susceptorů využíva na vykurovanie Food Products



NORMA vydaná dňa 10.10.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.90 bez DPH
70.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F1519-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.10.1998
Kód tovaru: NS-50611
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM F1519-98 :

Keywords:

Gas chromatography, Diffusion trapping, GC/MS, Gas chromatography/mass spectrometry (GCMS), Heated food products, Microwave ovens/procedures, Qualitative analysis, Mass spectrometry, Susceptors, Volatile extractables, microwave susceptors-qualitative analysis of volatile extractables used, to heat food products, test, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.