Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Guide for the Irradiation of Fresh and Frozen Red Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms
Automaticky preložený názov:
Štandardné Sprievodca pre ožarovanie čerstvých a mrazených červeného mäsa a hydiny na kontrolu patogénov a iné mikroorganizmy
NORMA vydaná dňa 30.12.1999
Označenie normy: ASTM F1356-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.12.1999
Kód tovaru: NS-50005
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
Campopylobacter , Food-irradiation, Fresh food, Frozen food, Irradiance/irradiation-food, Listeria , Meat and meat products, Pasteurization, Pathogen reduction/elimination, Poultry, Pseudomonas , Salmonella , Toxoplasma gondii , Trichinella spiralis , irradiation of fresh/frozen red meats and poultry (to control, pathogens), guide, ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)
| 1. Scope | ||||||
|
1.1 This guide outlines procedures for the radiation treatment of fresh or frozen beef, veal, pork, lamb, mutton, chicken, turkey, duck, goose, and guinea. 1.2 This guide covers absorbed doses used for radiation pasteurization. Such doses are typically between 1 and 10 kilogray (kGy). |
||||||
| 2. Referenced Documents | ||||||
|
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-11-06 (Počet položiek: 2 243 364)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.