ASTM F1356-99

Standard Guide for the Irradiation of Fresh and Frozen Red Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky preložený názov:

Štandardné Sprievodca pre ožarovanie čerstvých a mrazených červeného mäsa a hydiny na kontrolu patogénov a iné mikroorganizmy



NORMA vydaná dňa 30.12.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena67.20 bez DPH
67.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F1356-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 30.12.1999
Kód tovaru: NS-50005
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM F1356-99 :

Keywords:
Campopylobacter , Food-irradiation, Fresh food, Frozen food, Irradiance/irradiation-food, Listeria , Meat and meat products, Pasteurization, Pathogen reduction/elimination, Poultry, Pseudomonas , Salmonella , Toxoplasma gondii , Trichinella spiralis , irradiation of fresh/frozen red meats and poultry (to control, pathogens), guide, ICS Number Code 67.120.10 (Meat and meat products)

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.