Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Specification for Food Service Equipment Hoods for Cooking Appliances (Withdrawn 1997)
Automaticky preložený názov:
Špecifikácie pre Food Service Equipment digestora kuchynskými spotrebičmi ( Withdrawn 1997 )
NORMA vydaná dňa 1.1.1990
Označenie normy: ASTM F1299-90
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1990
Kód tovaru: NS-49811
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
Cooking appliances, Exhaust hoods, Food service equipment, Hoods and covers, Industrial materials/applications-metals/alloys, Institutional supplies, food service equipment hoods for cooking appliances, spec, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope |
1.1 This specification covers the basic design and use of exhaust hoods including safety, performance, construction, grease removal devices, and related components for use in food service centers, commercial, industrial, institutional, and public places of assembly. 1.2 Nothing in this specification is intended to prevent the use of other methods or devices, provided that sufficient technical data is submitted to the authority having jurisdiction to demonstrate that the proposed method or device is equivalent in quality, strength, fire endurance, effectiveness, durability, and safety to that prescribed by this specification. 1.3 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. |
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.